12 de agosto de 2012

Joves Socialistes culpa del rescat valencià als desastres dels 17 anys de Governs del PP

Amb un vídeo titulat amb el hagstag #Reanimemla, Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha resumit, utilitzant la imatge d’un electrocardiograma, els 17 anys de Governs del Partit Popular valencià: grans esdeveniments, ruïnosos projectes, manipulació dels mitjans de comunicació públics, fallida del sistema financer valencià i corrupció política.

En el vídeo, les i els joves socialistes valencians fan servir la senyal d’un electrocardiograma per anar amb cada batec repassant alguns dels principals projectes que ha dut a terme els Governs del PP valencià des de l’època de Zaplana, passant pels anys de l’expresident Francisco Camps fins ara amb Alberto Fabra al front de la Generalitat Valenciana, sense oblidar el símbol que per a la dreta representa l’alcaldessa dels Vuitton, Rita Barberà.

Joves Socialistes mostra amb paraules clau com “Visita del Papa”, “Terra Mítica” “Fórmula 1”, “Canal 9”, “Gürtel” “Emarsa”, “CAM”, “Bancaixa” o “Aeroport Castelló”, alguns dels titulars que han caracteritzat els Governs de la dreta valenciana, que mentre apareixen fan “reduir les pulsacions del pacient”, fins que definitivament les paraules de “Zaplana”, “Camps” i “Fabra” acaben amb la seua vida.

Per al Secretari General de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV), José Muñoz, el lema d’aquesta campanya, #Reanimemla”, “és un crit a la societat valenciana, i a la joventut especialment”, ha dit. “Sense oportunitats ni perspectives de futur per als joves, el País Valencià està condemnat a morir”.

Muñoz ha denunciat “és inacceptable l’alta taxa d’atur juvenil valencià”, que segons l’EPA arriba fins el 56%. A més, ha assenyalat la “reducció del pressupost destinat a la Formació Professional”, així com “les brutals retallades en beques i pujada de taxes universitàries” que, segons ha dit, “retallen el futur i dels joves i els obliga a emigrar”.

0 comentarios :

Publicar un comentario

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.