3 de abril de 2011

Fran López es posiciona com a candidat a Regidor en llista municipal del PSPV-PSOE de Rafelbunyol

El President del Comitè de JSPV Horta Nord, Fran López, es posiciona com a candidat a regidor en la llista municipal del PSPV Rafelbunyol.

Durant el mes de Febrer, va tindre lloc a la seu de l’Agrupació del PSPV Rafelbunyol, l’elecció de la candidatura per a les pròximes eleccions de Maig, l’elecció dels candidats, va ser mitjançant assemblea extraordinària. La llista fou aprovada per la majoria dels militants.

Encapçala la llista l’actual regidor i portaveu del Grup Municipal PSPV-PSOE i Secretari General de la Executiva Municipal del PSPV, Francesc Fontelles.

El President de Joves Socialistes de la comarca de l’Horta Nord, i també Secretari General de las Joves de Rafelbunyol, es troba al número tres de la llista, a més la llista compta amb la presencia de 3 membres més de Joves de Rafelbunyol, Maria Trillo, Mireia Gimeno i Neus Martínez, evidenciant d’aquesta manera el compromís del partit amb l’organització juvenil.

López, manifesta “he pres la decisió d’acceptar aquest repte perquè em sent en l’obligació de defensar els interessos i les demandes dels joves de Rafelbunyol després que aquest sector de la societat ens trobem menyspreats per l’actual ajuntament”, conclou que “des de dins es canvien les coses, el meu propòsit serà el de trencar amb la dictadura de dretes que hi ha en aquest poble, amb un bon projecte des de l’agrupació”.

Els membres de la llista son els següents:

1- Fracesc Fontelles

2- Laura Carbonell

3- Fran López

4- Alicia Piquer

5- Santi Bellver

6- María Trillo

7- Filo Duato

8- José Vicente Garcia

9- David Barrachina

10-Mireia Gimeno

11- Neus Martínez

12- José María Pérez

13- Mariano Donate

Joves Socialistes de l´Horta Nord:

0 comentarios :

Publicar un comentario

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.