29 de noviembre de 2010

Joves Socialistes de l'Horta Nord realitza l’acte central amb motiu de la Campanya “Recicla medicaments caducats”


El passat Divendres va tindré lloc l’acte central amb motiu de la campanya “Recicla medicaments caducats” el mateix es celebra a la seu de Joves Rafelbunyol.

L’acte conta amb les intervencions del Secretari General JSPV Rafelbunyol, Fran López, la Secretaria de Moviments Socials, Lorena Valgañón, la Secretaria General de la Comarca l’Horta Nord, Carme Hernández, el Secretaria General de la Província de Valencia, Jose Carlos Orpí i el Secretaria de JSPV, Fernando Diaz, tots ells destacaren la importància de la campanya i recolzaren totes les iniciatives enfocades al moviments Socials.

Per a concloure l’acte i contant amb la presència del Secretari General PSPV-Rafelbunyol, Francesc Fontelles, ens tramiti la importància i el treball que tenim els joves en els nostres municipis per fer possible que tant els Ajuntaments com la Generalitat Valenciana siga governada per els socialistes.

Des de Joves Socialistes l’Horta Nord vos animem a continuar col•laborant a la recta final de la campanya, i agraïm a tots i totes els que ens acompanyarem a la vesprada del divendres.

Enlace JSPV Horta Nord:

2 comentarios :

  1. Enhorabuena a Joves Socialistes de Paterna por este acto!!!!

    ResponderEliminar
  2. Felicidades a la comarca y sobre todo a Lorena por la campaña.
    Seguid trabajando así!

    ResponderEliminar

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.