16 de octubre de 2010

Joves Socialistes l’ Horta Nord Organitza un Acte Commemoratiu per el Dia del Càncer de Mama.

Els joves socialistes de l’Horta Nord commemoren el dia del càncer de mama repartint gratuïtament llaços simbòlics amb la causa.

Avui dissabte els joves socialistes de l’Horta Nord han acudit al Passatge Port Saplaya amb la intenció de conscienciar als ciudatans i ciutadanes de la comarca de la importància de la lluita contra el Càncer de Mama.

La jornada organitzada per la nostra Secretària Moviments Socials a transcorrit des de les 11 hores fins les 13’30 hores, en les quals s’han repartit gratuïtament 200 llaços roses que simbolitzen la lluita i el suport contra el Càncer de Mama.

La Secretària Moviments Socials, Lorena Valgañón, manifestà “Sempre serà bo recordar aquelles persones que son més propenses, en aquest cas les dones, a patir una infermetat, per tant, la importància de fer tot el que siga possible per prevenir-la. Una cosa tan senzilla com fer-se una mamografia pot fer que el nombre de casos mortals disminueixi sensiblement”.

Carme Hernàndez, Secretària General, declara que "segons l’associació AECC a Espanya es diagnostiquen uns 22.000 casos a l’any de Càncer de Mama, la majoria ens donen entre dones de 45 i 65 anys, per això la necessitat de la conscienciació entre els jóvens per a poder posar mesures per a previndré aquesta infermetat”.

A més a més, en a l’acte contaren amb la presència del Secretàri General de la Provincia de València, Jose Carlos Orpi, indicà “La prevenció i educació per a la salut és clau per reduir la mortalitat causada per moltíssimes malalties. Per això, exigim a la Conselleria de Sanitat que realitzen mamografies periòdicament a totes les dones a partir dels 40 anys degut que tota inversió és poca a l'hora de salvar vides”.
Nota de prensa remitida poor JSPV-Horta Nord

0 comentarios :

Publicar un comentario

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.