26 de octubre de 2009

Joves Socialistes al Mercat d´Associacions

El passat dissabte es celebrà la desena edició del Mercat d'Associacions de Paterna. Joves Socialistes montarem el nostre stand, i entre diverses activitats durant tot el matí, a les 14h realitzarem la nostra tradicional "Globotà".

Els més menuts s'acostaven a arreplegar les Globus de JSPV-Paterna, unflats amb heli, i a arreplegar els regals amb que contavem. Alguns d'ells s'animaren a participar en la activitat “Pinta el teu Poble” que proposarem, i es portaren unes divertides ceres de JSPV-Paterna, que també repartirem.

Per la vesprada, varem oferir un berenar, i per a concloure la participación, oferirem a tots els xiquets i xiquetes que participaren, un taller de pintura de cares.


Un any més, colaborarem amb l'ONG Intermon-Oxfam, venent les seues cistelles nadalenques de comerç just, i repartirem informació de campanyes d'afiliació a JSE, concienciació d'us del preservatiu, pla bolonia i el butlletí del PSPV-PSOE, entre altres.

Com és tradició, varem oferir la lotería de Nadal que realitzem tots el anys, i també estrenarem i oferirem la nova camiseta Joves Socialistes de Paterna.

Passarem un divertit dia en el que l'objetiu era que el poble de Paterna veguera que els Joves Socialistes continuem treballant per la igualtat i per la joventut, i no oblidant que el futur som els joves

1 comentario :

  1. Stuvo genial!!! A1q no pude star x la tard, stoy segura q la merienda y el taller d intura d caras fue muy bien :D

    El añon q viene, + y mjor!! =)

    ResponderEliminar

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.