16 de junio de 2008

Congrés Extraordinari de JSPV Horta Nord

El passat 14 de Juny, els Joves Socialsites de l´Horta Nord varem celebrar un Congrés Comarcal per triar al nou Secretari General i membres a diferents òrgans, com l'Executiva Comarcal o el Comité Comarcal de JSHN, entre altres.

Va ser un congrés ràpid i amb poc contingut donat que no hi havien ponències, que es debatram al proper Comité Comarcal.

Al congrés finalment només es presenta un candidat, que era el company Juan Miguel, de Puçol, i al no haver altres candidats, es proclama directament Secretari General de l´Horta Nord.

En aquest proces Joves Socialistes de Paterna va tindre representació en totes les llistes que es votaren, sent representada de la següent manera:

- A l'Executiva Comarcal de JSHN: Mayte Monleón i Rubén Gómez.

- A la taula del Comité Comarcal de JSHN: Carme Hernández.

- A la Comissió de garanties de JSHN: Jennifer Juárez.

- A l'Executiva Comarcal de PSPV-PSOE de l´Horta Nord: Mayte Monleón.

- Al Comité Comarcal de PSPV-PSOE de l´Horta Nord: Sandra García i Fco. Javier Periche.

Per a acabar volem fer un reconeiximent al esforç i treball realitzat per l´anterior Secretari General, Juan Antonio Sagredo, i a la seua executiva comarcal. I com no, donar un especial agraïment als companys i companyes de Paterna que formaren part de la anterior executiva i varen defendre amb força els interessos de la nostra agrupació i el nostre poble.

A tots els companys que comencen ara un nou projecte, els animem a realizar-lo com fins ara, amb un treball seriós, il·lusionant i responsable.

0 comentarios :

Publicar un comentario

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.