20 de mayo de 2008

La Ministra Carmen Chacón dona a llum

Desde aquest espai Els Joves Socialistes de Paterna li donem la enhorabona a la ministra de Defensa Carme Chacón per el naiximent del seu fill, que és diu Miquel, va pesar 2 k 800 grams i va naixer als 17:40 hores d’ahir. “Mare i fill és troben en perfecte estat de salut i ha sigut un part sense complicacions” va informar Josep Maria Lailla, cap de Ginecologia.

La titular de Defensa és la primera ministra en actiu que dóna a llum. Dr. Lailla va explicar que van decidir ingressar a Chacón després d’una visita de rutina que tenia fixada als dotze del migdia. La ministra va començar la jornada assistint a la comissió executiva ordinària del PSC i, segons fonts properes a Chacón, és trobava en perfectes condicions.

Miquel Barroso Chacón ha arribat dos setmanes abans del previst i això impedirà que la ministra realitze demà la compareixença davant la comissió de Defensa del Congrés dels Diputats per a informar dels línies del seu departament la qual hauria segut la seva primera. A més, tenia previst realitzar aquesta setmana la seua primera visita a una unitat militar, a la Caserna General de la Unitat Militar d’Emergències (*UME), en la Basi Aèria de Torrejón de Ardoz (Madrid).

El ministre de’l Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, assumirà mentre ella estiga de baixa maternal els competències del seu ministeri gràcies a un decret de delegació de funcions.

¡Enhorabona Ministra!

3 comentarios :

 1. ¡Enhorabuena Carme! Ya tenemos otro joven socialista en la familia ;).

  Eso sí ahora en vez de "mande formar filas" te tocará "manda a callar al niñoooo" :-D.

  Saludetes.

  ResponderEliminar
 2. Enhorabuena Señorita Carmen!!!

  Este gobierno esta consiguiendo que con cosas asi, de veras se llegue a la igualdad efeciva entre hombres y mujeres , y que mejor forma Carmen que hayais decidido tu marido y tu en compartir la baja por maternidad.

  Respecto a Miguel, en su dia respetare tu ideología política pero espero que viniendo de donde vienes la compartamos, jeje.

  Besos a todos.

  ResponderEliminar

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.