12 de mayo de 2008

CONCENTRACIÓN PLAZA MANISES

PER LES PERSONES AMB DISCAPACITATS, JA PROU AL BOICOT DEL PP


Des de JSPV animem a la gent a assistir el pròxim 14 de maig a les 19h a la Plaça de Manises a València, per mostrar la nostra indignació al PP.

Amb el boicot permanent a tot el que faça olor a socialista, estan fent que molta gent que s'ha de vore beneficiada per una llei de dependència, es quede sense l'ajuda que els faria viure més dignament. Es veu que el PP mai podrà valorar el sofriment que sostenen les families amb discapacitats a casa. No son capaços d'apreciar l'ajuda que necessiten les persones que veuen com dia a dia continúen fent-se càrrec del seu familiar i que tenen en la Llei de dependencia un recolçamnet que continuament el PP està negant-los. Ja hem tingut que lamentar la perdua de persones amb discapacitats, que després de ser valorades, no han pogut vore com els seus familiars es beneficiaven de les ajudes previstes, ja que el PP no ho veu gens prioritari això. Evidentment per al PP les persones amb discapacitats no són una prioritat, i JSPV els mostrem el nostre més profund despreci.

Per aquest motiu, JSPV acudirà el proper 14 de maig a les 19h a la Plaça de Manises, a reclamar que sense dilacions es posen els mitjans necessaris perque la gent amb discapacitats tinga l'ajuda que li pertoca per LLEI.

4 comentarios :

 1. es una vergonya. però així es la política. hi ha qui quan agafa poder ja no vol soltarlo i encara que perjudique a la gent ho fà si pensa que els pot enganyar fent pensar que la culpa ens d'uns altres.

  ResponderEliminar
 2. Hem de anar tots a la concentració, per a demostrar-li al Govern de la Generalitat que no es pot jugar amb la vida i el benestar dels valencians

  ResponderEliminar
 3. Això es una vergonya, i hem de intentar demostrar-li a aquest govern de merda (el de açi, es clar) que les persones estem avant que el interesos polítics.

  saluts desde la plaça Manisses

  ResponderEliminar
 4. Ahir no vaig poder anar a la concentració, però el meu espirit va estar amb tots vosaltres. Perquè no ix aquesta noticia en C9?? No interessa les manifestacions que es fan a la nostra ciutat??

  ResponderEliminar

No serán admitidos comentarios ofensivos. Puedes opinar con libertad, pero sin faltar al respeto.